Hero
Hero

A pályázat célja

Az újHÁZ Centrum kiemelten fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást, ezért meghirdeti Pöttöm Fürdő Programját, melynek célja a gyermekek második otthonának, az óvodák körülményeinek komfortosabbá tétele. A Program keretében egy magyarországi óvodának segítünk újjávarázsolni egy mosdóját!

Szülők, nagyszülők, pedagógusok, óvodai dolgozók és gyerkőcök figyelem! Gyűjtsétek össze a kis csapatotokat és rajzoljátok le nekünk álmaitok mosdóját. Az elkészült rajzokat fényképezzétek le és a pályázati anyagokkal együtt töltsétek fel az oldalra!

Fontos változás az idei évben, hogy most Ti döntitek el, kik kerüljenek a döntőbe! A beérkezett pályázatokra a honlapon szavazhattok, a 11 (tizenegy) legtöbb voksot gyűjtő ovi közül pedig a zsűri választja ki a végső győztest.

Nem pályázott még az ovi, amire majd szavaznál? Nincs más dolgod, mint az „Ajánlás” menüpontban egy rövid űrlap kitöltésével ajánlani őket. Mi pedig gondoskodunk róla, hogy hozzájuk is eljusson a Program híre.

A nyertes oviban ősszel vadonatúj fürdő várja majd a gyerkőcöket, de a többiek is örülhetnek, mert további 10 óvoda egy kültéri újHÁZikóval lesz gazdagabb.

Szülők és barátok, ajánljátok az ovitokat és szavazzatok rájuk. Óvodák, pályázzatok!

Pályázatok benyújtásának időtartama: 2022. május 23 – június 30.
Szavazási határidő: 2022. július 7.
Nyertesek kihirdetése: 2022. július 15.

Egy óvodára egy eszközről (IP cím) csak egy szavazat adható le.

Zsűri bemutatása

Dr. Rázsóné Szórády Csilla, az újHÁZ Centrum vezérigazgatója

Dr. Rázsóné Szórády Csilla, az újHÁZ Centrum vezérigazgatója

„Az újHÁZ Centrumnál kiemelten fontosnak tartjuk a társadalmi felelősségvállalást, ezért idén ötödik alkalommal rendezzük meg a Pöttöm Fürdő Programot, ami különösen közel áll a szívemhez. Az elmúlt években rengeteg boldog pillanatot adhattunk az újjá varázsolt fürdőkkel és a színes újHÁZikókkal, és bízom benne, hogy a jövőben még sok-sok ovist lephetünk meg ezekkel. Nagyon várom az idei nevezéseket, hiszen elképesztő látni, mennyi fantázia és kreativitás van a gyerekekben, az pedig, hogy az álmot valóra is válthatjuk, csodálatos érzés.”

Döry Gábor, az újHÁZ Centrum marketing igazgatója

Döry Gábor, az újHÁZ Centrum marketing igazgatója

„Az újHÁZ Centrum küldetésének sarokköve, hogy „a gondtalan otthonteremtésért dolgozunk.” Hol lenne fontosabb szempont a gondtalanság, mint a gyermekek életében? A nővérem révén - aki évtizedek óta elkötelezett óvónő - gyakran tapasztalom személyesen, hogy az óvodai környezet minősége nem csupán kellemesebbé teszi a csöppségek mindennapjait, hanem a személyiségfejlődésük szempontjából is meghatározó. Felemelő érzés, hogy évről évre egyre több gyermek mindennapjait tehetjük szebbé, felszabadultabbá. Már nagyon várom a zsűrizés folyamatát, amikor pár órára mi is újra beléphetünk az ő varázslatos világukba.”

Kovács-Nyári Diána, színésznő, az újHÁZ Centrum Pöttöm Fürdő Program nagykövete

Kovács-Nyári Diána, színésznő, az újHÁZ Centrum Pöttöm Fürdő Program nagykövete

„Végtelen örömmel töltött el az újHÁZ Centrum felkérése, és az, hogy idén én képviselhetem ezt a programot hiszen édesanyaként kiemelten fontos számomra, hogy a gyermekek olyan környezetben tölthessék hétköznapjaikat, amely maximálisan otthonos és komfortos számukra. Izgatottan várom a rajzokat, és mindenkit csak arra tudok bíztatni, hogy jelentkezzen, hiszen a nyertes óvoda egy varázslatos átalakuláson megy majd keresztül.”

KÉRDEZNÉL?

A PROGRAMMAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEIDDEL, VALAMINT TOVÁBBI
INFORMÁCIÓÉRT KERESS MINKET A E-MAIL CÍMEN!

KÉRDEZNÉL?

A PROGRAMMAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEIDDEL, VALAMINT TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KERESS MINKET A E-MAIL CÍMEN!